Söndagen den 14 juni 2015

Går inte att beskriva hur skönt det var att totalstäda rummet en regnig söndag efter några veckor då golvet i princip varit osynligt om man bortser från fläckarna med gammal spilld alkohol. Så 14 juni var det tappraste försöket på länge till att få någon sorts struktur på livet. 
 
 Lördagen Den 13 Juni 2015

 Nitton år på jorden och det enda jag kommit fram till är att hela mänskligheten är dumma i huvudet, kanske till och med inklusive mig själv. Även att jag ständigt måste hålla mig sysselsatt när världen går emot vilket resulterar i sådana här videos från den gågna gymnasietiden men även genom andra kreativa aktiviteter som att förtära alkohol eller liknande. 

Torsdagen den 11 juni 2015

Sliten innan studentveckan och ca hundra gånger värre dagen efter studenten. Idag har jag svårt att minnas sist jag sov längre än tre timmar och har svårt att minnas vad man ens gör när kvällarna inte längre består av alkoholförtäring eller ständigt häng med världen bästa klass. Min student har varit nå sjukt bra och har iallafall haft en klass vilket jag idag inte längre kan säga att jag har och det tycker jag suger kåldolme. Men den sista veckan som Al-Samhall fick vi iallafall gå på bal, spendera väldigt mycket tid på långnäs eller tex vid någons köksbord där vi dödat tiden med drinking games. Till sist sprang vi glada ut från skolan i de sinnesfula mössorna och försökte inbilla oss att det är nu livet börjar, genom att skrika att vi är bra för att vi klarade tre år av vad som är att glida räkmacka i jämförelse med vad som kommer härnäst. Ångesten inför livet försvann dock i takt med alkoholintaget men kom tillbaka som en käftsmäll idag. Jaha. Och. Nudå??????
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagen Den 2 juni 2015

bloglovin